Ontdek meer
Werken bij
Werken bij
Aan de slag bij Vlaander Groep

 

GEEN DAG IS HETZELFDE

'Eerst een koffie, voordat we de planning doornemen.'

'Wanneer je werkt bij Vlaander Groep is geen dag hetzelfde. Je komt op zoveel verschillende locaties en je hebt met zoveel verschillende mensen te maken. Van particuliere tot zakelijke klanten. Het mooiste van ons vak is om klanten een lach op hun gezicht te bezorgen met datgeen wij voor ze hebben gerealiseerd! Dat alles doen we met een gezonde portie werkplezier. We beginnen onze werkdag dan ook nooit zonder een goede kop koffie!'

 

600_photo-2023-06-01-09-51-51.jpg

Kom ook werken bij Vlaander Groep!

Vlaander Groep is altijd op zoek naar ervaren en gepassioneerde tegelzetters, timmermannen bouw en timmermannen prefab. Ben jij één van de nieuwe collega's die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Meer weten over wat werken bij Vlaander Groep inhoudt of nieuwsgierig naar wat we precies doen? We vertellen je graag meer. Neem gerust contact met ons op.

Vacatures

Staat jouw droombaan er niet tussen? Maar wil je wel komen werken bij ons?
Stuur jouw cv en motivatie naar info@vlaandergroep.nl

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website