Ontdek meer
Bouwbedrijf

Expertises

Bouwbedrijf

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Vlaander Bouw

Renovatie, verbouw & onderhoud

Vlaander Bouw badkamer

 

Gespecialiseerde metselaars, tegelzetters, stukadoors en timmerlieden. Vlaander Bouw heeft ze in huis. Jonge mensen leiden we zelf op. Onze vakmensen hebben veel ervaring met en liefde voor verbouwen, renoveren en onderhouden. Ze werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en kennen het belang van een nette afwerking.

Geen zorgen

Het is fijn om hardwerkende en nette vakmensen over de vloer te hebben. Toch wilt u het liefst dat de werkzaamheden niet te lang duren. Tijdens het project wilt u graag weten waar u aan toe bent. Logisch! Voor, tijdens en na een project houden we u dan ook steeds op de hoogte van de voortgang.

Altijd bereikbaar

Heeft u tussentijds een vraag? Dan wilt u snel schakelen met uw contactpersoon. Vlaander Bouw kent korte lijnen en is altijd goed bereikbaar. Met onze storingsdienst staan we ook buiten kantoortijd voor u klaar.

Wat doen we precies?

  • Renoveren woningen, bedrijfs- en kantoorpanden, gevels, daken en badkamers
  • Verbouw en uitbreiding van woningen en bedrijfspanden
  • Onderhoud aan woningen, kantoor- en bedrijfspanden, gevels en daken
  • Timmer-, metsel-, stuc- en tegelwerk
  • Vervangen van kozijnen: hout en kunststof
  • Elektra

Meer info & offerte

Onze bouwbedrijf projecten

Badkamerrenovatie bij familie de Moor

De badkamer was op leeftijd, hun dochters waren uit huis én ze hadden meer tijd… Genoeg redenen voor Veronique en Evert de Moor uit Hulst om eindelijk die badkamerrenovatie te doen. ‘Die nieuwe, heel grote douche? Dat went snel!’

Hulst

Schadeherstel en renovatie familie de Reu

Toen de woning van Marco en Marloes uit IJzendijke in oktober 2022 vlamvatte, leverde dat een behoorlijke ravage op. Al snel werd de woning onbewoonbaar verklaard. De schade-expert raadde hen Vlaander Groep aan voor het schadeherstel. 

IJzendijke
Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website