Prefab

Woning

Vlaander Prefab woning

 

Stelt u zich voor: u heeft een stuk grond aangekocht en u begint met het maken van plannen voor uw toekomstige droomwoning. Tip: denk ook eens aan een prefab woning! Dit kan om meerdere redenen zeer interessant zijn.

Snelheid

Een prefab woning van Vlaander Prefab wordt gebouwd in onze eigen prefab-hal. Hier hebben we continu ideale bouwomstandigheden en dus geen last van weersomstandigheden, die de bouw van een reguliere woning zouden kunnen vertragen. Ook is de bouwtijd van een prefab woning aanzienlijk korter dan de bouwtijd van een gewone woning. Een prefab woning is dus ideaal wanneer u snelheid wilt maken en snel in uw nieuwe woning wilt trekken.

Prefab woning: eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van Vlaander Prefab wat betreft woningen zijn eindeloos. Wat voor stijl, kleuren, details en afwerking uw woning krijgt? Dat bepaalt u zelf! Ook bepaalt u zelf de afmetingen en de inhoud van uw woning. Wij denken met u mee en adviseren u over de woning die het beste bij uw situatie past. Samen zorgen we ervoor dat wij uw ideale droomhuis kunnen realiseren.

Uw woning binnen 1 dag geplaatst

De prefab woning wordt geheel op maat gefabriceerd in onze eigen werkplaats in Axel, Zeeland. U bent tussendoor steeds van harte welkom om de voortgang te komen bekijken. Wij regelen ondertussen ook de andere voorbereidende werkzaamheden. Tot slot wordt uw woning binnen 1 dag geplaatst en kunt u direct aan de slag met de inrichting ervan.

Veel keuzevrijheid

We geven onze klanten graag zoveel mogelijk keuzevrijheid. Afmetingen, inrichting, afwerking, noem maar op. U kiest, wij realiseren!

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Bezoek op afspraak onze werkplaats in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
  • Of neem contact met ons op:
    0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

Onze prefab projecten

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen

Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website