Prefab

Kantoor

Kantoor Prefab

 

U heeft tijdelijk of permanent (extra) kantoorruimte nodig, maar binnen uw woning of bedrijfspand ontbreekt de mogelijkheid om dit te creëren. Of de ruimte is er wel, maar u kunt niet ongestoord werken door afleidingen of geluidsoverlast. Dan is de mobiele kantoor aanbouw van Vlaander Prefab ideaal. Een kantoor dat u alle mogelijkheden en comfort biedt en in 1 dag geplaatst wordt.

Optimaal comfort

Het mobiele kantoor biedt de ruimte en het comfort om urenlang ongestoord te kunnen werken. Iedere gebouw, dus iedere aanbouw, is maatwerk. De afmetingen en inrichting worden afgestemd op uw wensen en dankzij de goede (geluids-)isolatie is het kantoor op iedere plek en het hele jaar door een prettige ruimte om in te werken.

Kwalitatieve materialen en volledig instapklaar

Het mobiele kantoor wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en kent een hoog afwerkingsniveau. U heeft keuze uit verschillende gevelbekledingen en de binnenzijde wordt geheel naar uw wensen en volledig instapklaar opgeleverd. Van vloer tot bureau en van verlichting tot opbergfaciliteiten. Alles is mogelijk. Gebruikt u liever uw eigen inrichting? Ook dat kan.

Kenmerken prefab kantooraanbouw

 • Het mobiele kantoor wordt kant-en-klaar opgeleverd.
 • Plaatsing op 1 dag.
 • Afmetingen worden afgestemd op uw wensen.
 • Indien gewenst, wordt het kantoor volledig instapklaar naar uw wensen ingericht.
 • De goede (geluids-) isolatie zorgt voor optimaal comfort.
 • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab).
 • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur).
 • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Bezoek de demo op onze locatie in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
 • Of neem contact met ons op:
  0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

Onze prefab projecten

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen

Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website