Prefab

Tiny House

Tiny House Vlaander Prefab

 

Een tiny house is, zoals de naam al doet vermoeden, een klein huisje met een oppervlakte van maximaal 50m². Ondanks het oppervlakte zijn tiny houses volwaardige en vrijstaande woningen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Tiny houses onderscheiden zich van andere kleine woonvormen door de focus op duurzaamheid. Deze woningtypen zijn namelijk populair geworden doordat mensen zich aangetrokken voelen tot het minimalistische karakter ervan.

Optimaal comfort en kwalitatieve materialen

Het tiny house van Vlaander Groep, Vlaander TH-40, heeft alles om comfortabel te kunnen wonen. De afmetingen en inrichting worden afgestemd op uw wensen. Het tiny house wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en kent een hoog afwerkingsniveau. Alles is mogelijk: u heeft keuze uit verschillende gevelbekledingen en de binnenzijde wordt geheel naar uw wensen en volledig instapklaar opgeleverd. Het tiny house wordt binnen 1 dag op uw locatie (door heel Nederland) geplaatst en kunt u direct van uw comfortabele en kwalitatieve tiny house gebruik maken.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze prefab projecten

Dakterras omgetoverd tot extra woonruimte

Door gezinsuitbreiding bij de familie Hoogenboom was er behoefte aan extra kamers in huis, alle slaapkamers waren immers vol en de familie wilde graag een combinatie van een kantoorruimte en logeerkamer. Ze schakelden Vlaander Groep in om het dakterras om te bouwen tot extra slaapkamer met tweede badkamer.

Terneuzen

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website