Prefab

Aanbouw woning

600_vlaandergroep_-_aanbouw_dorus_rijkersstraat_terneuzen_7_fase_4_kopie_2.jpg

 

U hikt er al een tijdje tegenaan: u heeft ruimte tekort in uw woning. De kinderen hebben beneden geen fijne plek om te spelen en hun speelgoed ligt altijd in het zicht. Of door die kleine keuken bent u beperkt in het organiseren van gezellige diners met vrienden en familie. Als zij op bezoek zijn is het sowieso vaak een gepas en gemeet met al die stoelen in de krappe woonkamer. Herkenbaar?

Dan is het fijn om te weten dat dit soort problemen goed op te lossen zijn met een prefab aanbouw. Het geeft u nét even die extra ruimte om te kunnen leven zoals u dat wilt.

Prefab aanbouw: eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van Vlaander Prefab wat betreft aanbouwen zijn eindeloos. Van een comfortabele afgesloten slaap- of speelkamer tot een flinke verruiming van uw woonkamer of grote open keuken. Of misschien wilt u nu toch eindelijk een keer die thuiswerkplek of uw kantoor aan huis realiseren. U bepaalt zelf de afmetingen en inhoud van de aanbouw. Wij denken met u mee en adviseren u over de aanbouw die het beste bij uw situatie past. Samen stemmen we af welke afwerkingsmaterialen u wenst en wellicht welke keuken u erin wilt.

Complete aanbouw binnen 1 dag

De aanbouw wordt vervolgens geheel op maat gefabriceerd in onze eigen prefabhal in Axel, Zeeland. U bent tussendoor steeds van harte welkom om de voortgang te komen bekijken. Wij regelen ondertussen ook de eventuele vergunning en andere voorbereidende werkzaamheden. Tot slot wordt uw aanbouw binnen 1 dag aan uw huis geplaatst en kunt u direct van de extra ruimte, rust en luxe genieten.

Veel keuzevrijheid

We geven onze klanten graag zoveel mogelijk keuzevrijheid. Afmetingen, inrichting, afwerking, noem maar op. U kiest, wij realiseren!

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Bezoek op afspraak de demo op onze locatie in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
  • Of neem contact met ons op:
    0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

Onze prefab projecten

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen

Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website