Ontdek meer
Elektra

Expertises

Elektra

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Elektra

Van verleggen van stopcontact tot vernieuwen installatie

Vlaander Elektra

 

Bij veel renovatie-, aanbouw- en verbouwwerkzaamheden komt een aanpassing van elektra om de hoek kijken. Het varieert van het verleggen van een stopcontact of verlichtingspunt tot het aanpassen, vernieuwen, uitbreiden of vervangen van complete installaties. 

Samenwerking Vlaander Bouw & Vlaander Prefab

Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Het is de perfecte aanvulling op de bouwkundige werkzaamheden van Vlaander Bouw en Vlaander Prefab. Het maakt ons bedrijf onafhankelijker en dus flexibeler. De vakmensen van Vlaander Elektra en Vlaander Bouw zijn op elkaar ingespeeld. Ze kennen dezelfde werkwijze, kwaliteitsnormen en klantgerichte instelling. Een ander voordeel voor u als klant, is dat u met slechts één aanspreekpunt te maken heeft voor zowel de bouwwerkzaamheden als elektra. Handig!

Ledverlichting en zoveel meer...

Graag voorzien wij uw woning of gebouw van energiezuinige ledverlichting. Maar wij doen zoveel meer:

  • aanpassen, herstellen, vervangen en uitbreiden bestaande installaties en verlichting
  • aanbrengen nieuwe installaties
  • Keuken- en badkamerrenovatie
  • oplossen storingen

Meer info & offerte

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website