Ontdek meer
Prefab

expertises

Prefab

U heeft ruimte tekort. Een extra slaapkamer, badkamer, een grotere leefruimte, tuinkamer, kinderkamer, keuken, meer kantoorruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab biedt de oplossing en realiseert een complete aanbouw binnen 1 dag!

Prefab

Prefab aanbouw Zeeland

600_aanbouw_in_kraan.jpg

 

De bouw van uw ruimte door Vlaander Prefab wordt volledig op maat gefabriceerd en compleet afgewerkt in onze prefabhal en in 1 dag bij u op locatie geplaatst. Wat de aanbouw ook is, u kunt diezelfde dat nog gebruik maken van uw nieuwe, comfortabele ruimte.

Aanbouw voor zorg of recreatie

Vlaander Prefab maakt ook complete vrijstaande gebouwen voor o.a. zorg en recreatie. Een mantelzorgwoning bijvoorbeeld, met alle voorzieningen en ruimte om optimale zorg te kunnen verlenen. Maar ook recreatiewoningen, zoals een uniek glampingverblijf of een luxe lodge. De mogelijkheden van Vlaander Prefab zijn eindeloos.

Aanbouw volledig op maat

Afmetingen, gevelbekleding, kozijnen, interieur en voorzieningen... alles wordt op maat gemaakt. Om de keuze voor u makkelijker te maken, heeft Vlaander Prefab een demoruimte ingericht. Hier kunt u de materialen in het echt zien en ervaren. Kijken hoe het kozijn al dan niet glanst of voelen hoe de structuur van de wand is.

Altijd welkom

Omdat het bouwproces niet bij u thuis of op het bedrijf plaatsvindt, heeft u er geen overlast van. Maar u ziet er ook weinig van, terwijl het soms best even fijn kan zijn om te zien hoever het staat. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze prefabhal in Axel, Zeeland. We laten u de vorderingen graag zien.

Meer info & offerte

0115 - 56 16 61
info@vlaandergroep.nl

Bekijk hier onze video's.

Onze prefab projecten

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen

Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website