Ontdek meer
Over ons

Vlaander Groep

Allround partner in renovatie, onderhoud, aanbouw en verbouw

600_vlaandergroep-bedrijfspand_juli_2020_24.jpg
 

'Trots op ons familiebedrijf'

Al ruim 25 jaar is Vlaander Groep voor vele particuliere én zakelijke klanten een professionele en betrouwbare partner. U ziet vast wel regelmatig de Vlaander-bussen rondrijden. Tot 2019 werkte Vlaander Groep vanuit de naam Bouwbedrijf Risseeuw. 

Eigenaar Gert-Jan Vlaander heeft in 2022 het stokje van zijn vader Adri Vlaander overgenomen. Samen met zijn vrouw Ada heeft hij Vlaander Groep neergezet als een sterk bedrijf met diverse specialismen. Zoon Gert-Jan was altijd al betrokken en werkzaam bij het bedrijf, maar bouwt Vlaander Groep nu met hetzelfde enthousiasme als zijn vader verder uit. Gert-Jan: 'Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met ons kundige team. Het is mooi en inspirerend om dagelijks zoveel vakmensen om je heen te hebben!'
Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website