Ontdek meer
Schadeherstel
Expertises
Schadeherstel

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel.

Schadeherstel

Schade? Vlaander lost het op!

600_p74_600_thumbnail_forward_549678_1920.jpeg

 

Bij schade kan snel handelen soms van groot belang zijn om nog meer schade te voorkomen. Een noodoplossing biedt dan tijdelijke uitkomst, voordat de definitieve reparatie of vervanging gedaan wordt.

Vakkundige reparatie

Dankzij onze ervaring in onderhoud, renovatie en (ver)bouw weten we wat er nodig is om een schade aan te pakken en op te lossen. Onze specialisten gaan snel en vakkundig te werk. Ze herstellen de schade en kijken of er mogelijkheden zijn om de kans op herhaling te verkleinen of voorkomen.

Herstel en verbetering

Is de schade voor u aanleiding om meteen een verbetering aan uw woning of bedrijfspand door te voeren? Bijvoorbeeld overal nieuwe kozijnen na een inbraak of een aanbouw na schade aan uw gevel? Dan werken de specialisten van Vlaander Schadeherstel samen met de andere teams van de Vlaander Groep om uw wensen te realiseren. Het fijne voor u is dat u steeds één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden. Ook de financiële afwikkeling regelen we rechtstreeks met de verzekeraar.

Meer info & offerte

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website