Prefab

Zorg

Mantelzorgwoning Vlaander Prefab

 

Speciaal voor ouderen die langer zelfstandig willen blijven wonen en voor mantelzorgers die de verzorging graag aan huis willen doen, heeft Vlaander Prefab de Mantelzorgwoning en de Zorgaanbouw ontwikkeld.

De Mantelzorgwoning

De Mantelzorgwoning is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers die de verzorging bij hen aan huis willen doen. Deze kant-en-klare woning kan los in de achtertuin geplaatst worden. Zo behoudt zowel de mantelzorger als de hulpbehoevende zijn/haar rust en privacy, maar is de ander altijd vlakbij. In de woning zijn een woonkamer met keuken voorzien, een slaapkamer, badkamer en hal. Ook een bijkeuken behoort tot de mogelijkheden.

Aanbouw voor zorg

Vandaag de dag worden we gestimuleerd om op oudere leeftijd langer zelfstandig te blijven wonen. De overheid stuurt erop, maar zelf willen we ook graag in onze vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar dat moet praktisch wel mogelijk zijn. Daarom heeft Vlaander Prefab de Zorgaanbouw ontwikkeld. De Zorgaanbouw is een kant-en-klare aanbouw met daarin een slaapkamer en badkamer. Ook in eventuele hulpmiddelen, zoals wandbeugels, een til-lift of een douchestoel kan worden voorzien.

Binnen 1 dag geplaatst

Bang voor een lang en vermoeiend verbouwingsproces hoeft u in beide gevallen niet te zijn. Het plaatsen van de aanbouw gebeurt in 1 dag. We beginnen ’s ochtends vroeg en ’s avonds kunt u al van uw nieuwe badkamer en slaapkamer gebruik maken.

In de meeste gevallen zijn de Zorgaanbouw en Mantelzorgwoning vergunningsvrij. Is er toch een vergunning nodig? Dan verzorgt Vlaander Prefab de aanvraag voor u. U hoeft niks te doen, wij regelen alles voor u.

Informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Bezoek de demo op onze locatie in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
  • Of neem contact met ons op:
    0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

Onze prefab projecten

Dakterras omgetoverd tot extra woonruimte

Door gezinsuitbreiding bij de familie Hoogenboom was er behoefte aan extra kamers in huis, alle slaapkamers waren immers vol en de familie wilde graag een combinatie van een kantoorruimte en logeerkamer. Ze schakelden Vlaander Groep in om het dakterras om te bouwen tot extra slaapkamer met tweede badkamer.

Terneuzen

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website