Ja, ik wil graag meer informatie over een prefab aanbouw/woning binnen één dag

Vul onderstaand formulier in en u heeft hierna de mogelijkheid om twee pdf's te downloaden met alle benodigde informatie.

Transformeer uw huis in één dag met onze prefab aanbouw/woning!

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u! Met onze prefab aanbouw/woning kunt u snel en gemakkelijk de extra ruimte creëren die u nodig heeft, zonder gedoe en lange wachttijden. En het beste van alles? We realiseren het binnen één dag!

Onze prefab aanbouw/woning is ontworpen met uw gemak en comfort in gedachten. Ons ervaren team van professionals zorgt voor een zorgvuldige planning en voorbereiding, zodat het hele proces efficiënt en vlot verloopt. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om een duurzame en kwalitatieve aanbouw/woning te realiseren die perfect aansluit bij uw wensen.

Bent u geïnteresseerd?
Dat begrijpen we! Daarom bieden we u de mogelijkheid om onze brochures te downloaden en meer te weten te komen over onze prefab aanbouw/woning.

  • Binnen één dag genieten van extra ruimte
  • Hoogwaardige materialen
  • Maatwerkopties
  • Duurzaamheid
Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website