Prefab

Recreatie

Recreatie Vlaander Prefab

 

Bij Vlaander Prefab weten we waar het bij recreatie om draait: ultiem genieten voor de gasten en optimaal gemak voor de verhuurder. Dat is waar we onze focus op leggen bij het ontwikkelen van onze unieke prefabtenten, recreatiewoningen en (zorg)lodges. Deze aanbouw wordt binnen 1 dag bij u op locatie geplaatst.

Ultiem genieten in prefab tent of lodge

Uw gasten verblijven graag in een mooie, comfortabele en praktisch ingerichte ruimte, waarin ze zich snel thuis voelen en meteen met genieten kunnen beginnen. Vlaander Prefab biedt:

  • Back to Basic 2.0 tenten voor de optimale glampingbeleving
  • Recreatiewoningen en lodges voor luxe en comfortabel vakantievieren
  • Recreatie & Zorg lodges voor een fijne vakantiebeleving voor ouderen met een zorgbehoefte

Gemak voor de verhuurder, aanbouw binnen een dag geplaatst

Als verhuurder wilt u het liefst zo min mogelijk plaatsingsoverlast en onderhouds- en vervangingskosten. Dat begrijpen we. Daarom bouwen we onze prefabtenten, -woningen en -(zorg)lodges met kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Dat doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor wordt de plaatsingstermijn en -overlast tot een absoluut minimum beperkt. Een complete aanbouw wordt al binnen 1 dag geplaatst.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze prefab projecten

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen

Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website