git status

Prefab aanbouw zorg

Speciaal voor ouderen die langer zelfstandig willen blijven wonen Prefab zorgaanbouw Zeeland, binnen een dagen voor mantelzorgers die de verzorging graag aan huis willen doen, heeft Vlaander Prefab de Mantelzorgwoning en de Zorgaanbouw ontwikkeld.

De Mantelzorgwoning

De Mantelzorgwoning is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers die de verzorging bij hen aan huis willen doen. Deze kant-en-klare woning kan los in de achtertuin geplaatst worden. Zo behoudt zowel de mantelzorger als de hulpbehoevende zijn/haar rust en privacy, maar is de ander altijd vlakbij. In de woning zijn een woonkamer met keuken voorzien, een slaapkamer, badkamer en hal. Ook een bijkeuken behoort tot de mogelijkheden.

Aanbouw voor zorg

Vandaag de dag worden we gestimuleerd om op oudere leeftijd langer zelfstandig te blijven wonen. De overheid stuurt erop, maar zelf willen we ook graag in onze vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar dat moet praktisch wel mogelijk zijn. Daarom heeft Vlaander Prefab de Zorgaanbouw ontwikkeld. De Zorgaanbouw is een kant-en-klare aanbouw met daarin een slaapkamer en badkamer. Ook in eventuele hulpmiddelen, zoals wandbeugels, een til-lift of een douchestoel kan worden voorzien.

Binnen een dag geplaatst

Bang voor een lang en vermoeiend verbouwingsproces hoeft u in beide gevallen niet te zijn. Het plaatsen van de aanbouw gebeurt in één dag. We beginnen ’s ochtends vroeg en ’s avonds kunt u al van uw nieuwe badkamer en slaapkamer gebruik maken.

In de meeste gevallen zijn de Zorgaanbouw en Mantelzorgwoning vergunningsvrij. Is er toch een vergunning nodig? Dan verzorgt Vlaander Groep de aanvraag voor u. U hoeft niks te doen, wij regelen alles voor u.

Een impressie van onze zorgprojecten? Die bekijkt u hier.

Informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Bezoek de demo op onze locatie in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
  • Of neem contact met ons op:
    0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer