git status

Prefab woning

500_woning_photo_2023_01_18_08_30_09_kopie.jpgStelt u zich voor: u heeft een stuk grond aangekocht en u begint met het maken van plannen voor uw toekomstige droomwoning. Tip: denk ook eens aan een prefab woning! Dit kan om meerdere redenen zeer interessant zijn.

Snelheid

Een prefab woning van Vlaander Prefab wordt gebouwd in onze eigen prefab-hal. Hier hebben we continu ideale bouwomstandigheden en dus geen last van weersomstandigheden, die de bouw van een reguliere woning zouden kunnen vertragen. Ook is de bouwtijd van een prefab woning aanzienlijk korter dan de bouwtijd van een gewone woning. Een prefab woning is dus ideaal wanneer u snelheid wilt maken en snel in uw nieuwe woning wilt trekken.

Prefab woning: eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van Vlaander Prefab wat betreft woningen zijn eindeloos. Wat voor stijl, kleuren, details en afwerking uw woning krijgt? Dat bepaalt u zelf! Ook bepaalt u zelf de afmetingen en de inhoud van uw woning. Wij denken met u mee en adviseren u over de woning die het beste bij uw situatie past. Samen zorgen we ervoor dat wij uw ideale droomhuis kunnen realiseren.

Uw woning binnen een dag geplaatst

De prefab woning wordt geheel op maat gefabriceerd in onze eigen werkplaats in Axel, Zeeland. U bent tussendoor steeds van harte welkom om de voortgang te komen bekijken. Wij regelen ondertussen ook de andere voorbereidende werkzaamheden. Tot slot wordt uw woning binnen één dag geplaatst en kunt u direct aan de slag met de inrichting ervan.

Veel keuzevrijheid

We geven onze klanten graag zoveel mogelijk keuzevrijheid. Afmetingen, inrichting, afwerking, noem maar op. U kiest, wij realiseren! Een impressie van onze prachtige prefabwoningen? Die bekijkt u hier.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Bezoek op afspraak onze werkplaats in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
  • Of neem contact met ons op:
    0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer