git status

Tiny house

Een tiny house is, zoals de naam al doet vermoeden, een klein huisje met een oppervlakte van maximaal 50m². Ondanks het oppervlakte zijn tiny houses volwaardige en vrijstaande woningen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Tiny houses onderscheiden zich van andere kleine woonvormen door de focus op duurzaamheid. Deze woningtypen zijn namelijk populair geworden doordat mensen zich aangetrokken voelen tot het minimalistische karakter ervan.

Optimaal comfort en kwalitatieve materialen

Het tiny house van Vlaander Groep, Vlaander TH-40heeft alles om comfortabel te kunnen wonen. De afmetingen en inrichting worden afgestemd op uw wensen. Het tiny house wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en kent een hoog afwerkingsniveau. Alles is mogelijk: u heeft keuze uit verschillende gevelbekledingen en de binnenzijde wordt geheel naar uw wensen en volledig instapklaar opgeleverd. Het tiny house wordt binnen één dag op uw locatie in Zeeland geplaatst en kunt u direct van uw comfortabele en kwalitatieve tiny house gebruik maken.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer