git status

Prefab aanbouw voor recreatie

Prefab aanbouw voor recreatie in ZeelandBij Vlaander Prefab weten we waar het bij recreatie om draait: ultiem genieten voor de gasten en optimaal gemak voor de verhuurder. Dat is waar we onze focus op leggen bij het ontwikkelen van onze unieke prefabtenten, recreatiewoningen en (zorg)lodges. Deze aanbouw wordt binnen een dag bij u op locatie geplaatst.

Ultiem genieten in prefab tent of lodge

Uw gasten verblijven graag in een mooie, comfortabele en praktisch ingerichte ruimte, waarin ze zich snel thuis voelen en meteen met genieten kunnen beginnen. Vlaander Prefab biedt:

Gemak voor de verhuurder, aanbouw binnen een dag geplaatst

Als verhuurder wilt u het liefst zo min mogelijk plaatsingsoverlast en onderhouds- en vervangingskosten. Dat begrijpen we. Daarom bouwen we onze prefabtenten, -woningen en -(zorg)lodges met kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Dat doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor wordt de plaatsingstermijn en -overlast tot een absoluut minimum beperkt. Een complete aanbouw wordt al binnen 1 dag geplaatst.

Een impressie van onze recreatieprojecten? Die bekijkt u hier.

Meer info & offerte

0115 - 56 16 61
info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer