git status

Prefab aanbouw Zeeland

U heeft ruimte tekort. Een extra slaapkamer, badkamer, een grotere leefruimte, tuinkamer, kinderkamer, keuken, Complete aanbouw binnen een dag
meer kantoorruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab biedt de oplossing en realiseert een complete aanbouw binnen een dag!

Complete aanbouw binnen 1 dag

De bouw wordt volledig op maat gefabriceerd en compleet afgewerkt in onze hal en in één dag bij u op locatie geplaatst. Wat de aanbouw ook is, u kunt diezelfde dat nog gebruik maken van uw nieuwe, comfortabele ruimte.

Aanbouw voor zorg of recreatie

Vlaander Prefab maakt ook complete vrijstaande gebouwen voor o.a. zorg en recreatie. Een mantelzorgwoning bijvoorbeeld, met alle voorzieningen en ruimte om optimale zorg te kunnen verlenen. Maar ook recreatiewoningen, zoals een uniek glampingverblijf of een luxe lodge. De mogelijkheden van Vlaander Prefab zijn eindeloos.

Aanbouw volledig op maat

Afmetingen, gevelbekleding, kozijnen, interieur en voorzieningen... alles wordt op maat gemaakt. Om de keuze voor u makkelijker te maken, heeft Vlaander Prefab een demoruimte ingericht. Hier kunt u de materialen in het echt zien en ervaren. Kijken hoe het kozijn al dan niet glanst of voelen hoe de structuur van de wand is.

Altijd welkom

Omdat het bouwproces niet bij u thuis of op het bedrijf plaatsvindt, heeft u er geen overlast van. Maar u ziet er ook weinig van, terwijl het soms best even fijn kan zijn om te zien hoever het staat. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats in Axel, Zeeland. We laten u de vorderingen graag zien.

Meer info & offerte

0115 - 56 16 61
info@vlaandergroep.nl

Bekijk hier al onze video's.

  

 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer