git status

Renovatie bij familie Snel

500_b83264c7_25e4_4d15_a2cd_3622a304ca56_664_0000001bffd3f7b1_kopie.jpeg

Droomwoning na renovatie door Vlaander Groep

Toen Denny en zijn vrouw Rebecca op 1 oktober 2020 de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst namen, wisten ze direct dat de woning op bepaalde punten veranderd moest worden. Dit om de woning aan hun woonwensen te laten voldoen. Dat ze hiervoor bij Vlaander Groep moesten zijn, daar hoefden ze niet lang over na te denken. Denny vertelt erover.

Een simpele optelsom

Denny: ‘De basis van onze nieuwe woning was goed, maar we wilden toch best wat laten aanpassen. Ik ken Gert-Jan Vlaander al vanaf de middelbare school, en meer recent omdat onze kinderen samen bij VV Terneuzense boys voetballen. Wanneer je weet wat Vlaander Groep allemaal doet én op welke manier ze dat doen, was het voor mij een simpele optelsom dat Vlaander Groep deze werkzaamheden zou gaan uitvoeren voor ons.

Plannen aangepast na advies Vlaander Groep

Voorafgaand aan de renovatie hebben we een aantal goede gesprekken gehad. We hadden zelf heel wat plannen in ons hoofd en vanuit Vlaander Groep stonden ze ook zeker open voor onze ideeën en probeerden ze deze binnen de mogelijkheden in te passen. Maar toch hebben we onze plannen wat aangepast na het advies van Vlaander Groep. Hun voorstellen werden goed onderbouwd en bleken uiteindelijk ook positief uit te pakken. Zo hebben we op hun advies de deuropening naar de keuken vergroot en gebruik gemaakt van verschillende materialen. Ook is er een doorbraak tussen de keuken en de woonkamer gemaakt, waar er ter plekke een maatwerk oplossing voor het ondersteunen van het plafond werd gerealiseerd.

Duidelijke communicatie

Vlaander Groep heeft in onze woning de badkamer, keuken, bijkeuken, woonkamer en serre aangepakt. De badkamer heeft een volledige renovatie gehad. In de woonkamer en de serre zijn ze aan de slag gegaan met het stukadoren van de wanden en het tegelen van de vloer. In de keuken hebben ze de deuropening vergroot, de wand tussen de keuken en woonkamer weggehaald en de kastenwand omgebouwd en in de bijkeuken hebben ze een keukenblok geplaatst voor de wasmachine en droger. Vlaander Groep is een kleine twee maanden bezig geweest voor al deze werkzaamheden. Al met al iets langer dan verwacht, omdat de levering van zowel onze tegels in de serre en de kranen in de badkamer wat langer duurde. Jammer, maar daar kon Vlaander Groep niets aan doen, behalve duidelijk communiceren, en dat werd ook gedaan. Ja was ja en nee was nee. Ik hou van die duidelijkheid, daar bereik je het meeste mee.

Mogelijke problemen in de kiem gesmoord

We hebben de werkwijze heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt, Maikel, die ik overal voor kon bereiken. Het voordeel is dat hij ook veel op locatie is geweest, waardoor de lijnen kort waren en mogelijke problemen in de kiem werden gesmoord. Daarnaast zijn de medewerkers die over de vloer zijn geweest echte vakmannen gebleken, die graag bij ons kwamen. Ik heb met regelmaat mijn ogen uitgekeken hoe er getimmerd, getegeld of gestukadoord werd. 

Vlaander Groep als aanspreekpunt

Vlaander Groep werkt ook samen met andere bedrijven, zoals met Speedheat Zeeland voor de vloerverwarming en Poppe Installatietechniek voor het installatiewerk in de badkamer. Dat is allemaal goed verlopen. Ook voor hun werkzaamheden is Maikel van Vlaander Groep mijn aanspreekpunt geweest. Dat maakt alles een stuk makkelijker voor ons als klant. We konden met alle vragen bij één contactpersoon terecht. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!’

Meer zien van dit project? Bekijk hier alle foto's. 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer