Badkamerrenovatie bij familie de Moor
bouwbedrijf
Badkamerrenovatie bij familie de Moor

De badkamer was op leeftijd, hun dochters waren uit huis én ze hadden meer tijd… Genoeg redenen voor Veronique en Evert de Moor uit Hulst om eindelijk die badkamerrenovatie te doen. ‘Die nieuwe, heel grote douche? Dat went snel!’

  Hulst

'Helemaal zen in onze nieuwe badkamer!'

 

‘We hadden al 23 jaar dezelfde badkamer, het was de eerste badkamer sinds onze woning was opgeleverd. Destijds waren we heel trots op de badkamer, maar inmiddels kwamen er barstjes in de vloertegels, had het meubilair wat schade en begonnen de voegen af te brokkelen. Daarnaast wilden we de badkamer duurzamer inrichten. Nu onze meiden allebei het huis uit zijn, zagen we het vanwege de overlast beter zitten om de badkamerrenovatie op te pakken. Je moet tenslotte iedere dag in de badkamer zijn.

Zoveel vakmensen in de streek

We begonnen onze renovatie bij Bleijenbergh-Fassaert. Allereerst gingen we daar inspiratie opdoen: welke kleur, welke stijl? Uiteindelijk hebben we daar alles uitgekozen en raadden zij ons verschillende aannemers aan. Vlaander Groep was er een van. We zagen hen al vaker rondrijden in de streek, dus dat voelde meteen vertrouwd. Wel hadden ze wat langere wachttijden, maar we hadden geen haast. Daarnaast hechten we waarde aan de streek en zien we liever de mogelijkheden in de buurt. Er zijn zoveel vakmensen in de streek!

Vanaf 0 begonnen

Ons aanspreekpunt was Maikel. Hij heeft ons meegenomen in alle stappen: van het tekenwerk tot de oplevering. Echt álles in onze badkamer is gesloopt. Niet alleen het sanitair, maar ook de wanden. Ze zijn echt vanaf 0 begonnen. Daarna begon het opbouwen: van de leidingen omleggen tot muren dichtmaken. Van de vloer ophogen zodat er afschot kon ontstaan voor de inloopdouche tot het plafond verlagen voor spotjes. In totaal is Vlaander Groep twee weken bij ons ter plekke aan het werk geweest. De communicatie tijdens het bouwproces hebben we als heel duidelijk en goed ervaren. We wisten precies wat ze wanneer gingen doen, ook als iets uitstel had, kregen we dat te horen. Je had echt het gevoel dat je met je eigen mensen bezig was. Ook waren ze heel flexibel. “Kan dat stopcontact toch net iets meer naar daar?” Ja hoor, dat was geen probleem.

Wat een service!

Op een gegeven moment was het wachten op het spatscherm. Daar zou een tijd overheen gaan, wat we erg jammer vonden. Vlaander Groep gaf ons goed advies: “Waarom nemen jullie niet dit scherm? Dat kan ook en is goedkoper.” Dat deden we! Echter… toen dat scherm kwam, konden ze het niet naar boven brengen met de werkmannen die toen bezig waren. Ze belden meteen een paar collega’s op en even later brachten ze het met vier man naar boven. Wat een service! Over service gesproken… Helemaal aan het begin, toen ze net gestart waren, hebben ze heel de trap en vloer beschermd tegen beschadigingen. Ook namen ze steeds het afval mee, daar hadden wij geen omkijken naar.

Net een hotelbadkamer

Onze eerste badkamer was gewoon heel functioneel, maar nu hebben we echt een heel relaxte badkamer! Soms betrap ik mezelf erop dat ik het gevoel heb alsof ik in een hotelbadkamer ben. Als onze dochter gebruik maakt van onze badkamer, geeft ze aan dat ze helemaal zen wordt. Precies zo is het, juist dát gevoel!’

Meer weten over dit project?

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten

Badkamerrenovatie bij familie de Moor

De badkamer was op leeftijd, hun dochters waren uit huis én ze hadden meer tijd… Genoeg redenen voor Veronique en Evert de Moor uit Hulst om eindelijk die badkamerrenovatie te doen. ‘Die nieuwe, heel grote douche? Dat went snel!’

Hulst

Dakterras omgetoverd tot extra woonruimte

Door gezinsuitbreiding bij de familie Hoogenboom was er behoefte aan extra kamers in huis, alle slaapkamers waren immers vol en de familie wilde graag een combinatie van een kantoorruimte en logeerkamer. Ze schakelden Vlaander Groep in om het dakterras om te bouwen tot extra slaapkamer met tweede badkamer.

Terneuzen
Terug naar de bovenkant van de website