Zaterdag 13 april 2024

Open dag van de aanbouw

Aanbouw vlaander prefab

 

Tijd & locatie open dag

  • Zaterdag 13 april 2024
  • 10.00 – 16.00 uur
  • Meekrapweg 14, Axel

Na het succes van afgelopen jaren, organiseert Vlaander Groep op zaterdag 13 april 2024 opnieuw een open dag. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij Vlaander Prefab B.V. in Axel. Op het terrein én in de speciaal ingerichte prefabhal kunt u verschillende aanbouwen en woningen bekijken. Zowel aan de buitenkant als binnenin.

Wat is er te zien?

Als het om prefab gaat, ontvangen we bij Vlaander Groep de meeste aanvragen voor aanbouwen aan woningen. Binnen 1 dag wordt de woning vergroot. Naast de prefab aanbouw, is er de laatste tijd ook steeds meer vraag naar volledige prefab woningen. Deze woningen worden, net zoals de prefab aanbouwen, volledig klaargemaakt in de prefabhal en worden in één keer geplaatst op locatie. Daarnaast zijn mantelzorgwoningen op dit moment ook ontzettend populair. Ook Tiny Houses zijn in trek. Hiervan zijn diverse ontwerpen in te zien.

Partners open dag

Met vaste partners vervaardigt Vlaander Prefab B.V. de verschillende aanbouwen / gebouwen. Bijvoorbeeld met Speedheat Zeeland, Arentis en Aarnoutse transport. Andere partners rondom de aanbouw zijn: Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek, Meer bouwkundig advies & interieur, Lindhout Schilders en Vastgoedonderhoud, ARV Betonboringen, Projectinrichting Lavoir, De Smidse, Poppe Installatietechniek, Dinteck Installatietechniek, Rabobank Terneuzen en Van Driel bestratingsbedrijf. Sommige van bovenstaande bedrijven zien we ook terug tijdens de open dag om uitleg te geven over de desbetreffende expertise. 

Onze prefab projecten

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen

Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Terneuzen
Parallax prefab
Meer informatie

U heeft meer ruimte nodig in uw huis, maar het idee om maandenlang in een bouwput te leven schrikt u af. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor u!

Download de brochure

Wat klanten zeggen
We hebben de werkwijze van Vlaander Groep heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!
Familie snel, axel
Een prefab aanbouw is ideaal, geen maandenlang gedoe in je tuin! In de tussentijd zijn we regelmatig langsgegaan in de werkplaats om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Het hele aanbouwproces is ons dankzij Vlaander Prefab echt 100% meegevallen.
Marieke van de ketterij, Zoutelande
Terug naar de bovenkant van de website