Tegelwerk Burnys
bouwbedrijf
Tegelwerk Burnys

Fris en stijlvol. Dat is de nieuwe tegelwand die Vlaander Bouw bij kapsalon Burnys in Axel heeft mogen plaatsen. Een plaatje!

  Axel

Nieuwe tegelwand kapsalon Burnys

Tegelwand Vlaander Bouw

 

Een luxe uitstraling

Kapsalon Burnys staat voor stijl, luxe en kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor het werk en de kapsels die ze leveren, ook hun pand straalt dit uit. Inmiddels ook met een prachtige groene tegelwand, gezet door Vlaander Bouw.

Meer weten over dit project?

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten

Badkamerrenovatie bij familie de Moor

De badkamer was op leeftijd, hun dochters waren uit huis én ze hadden meer tijd… Genoeg redenen voor Veronique en Evert de Moor uit Hulst om eindelijk die badkamerrenovatie te doen. ‘Die nieuwe, heel grote douche? Dat went snel!’

Hulst

Dakterras omgetoverd tot extra woonruimte

Door gezinsuitbreiding bij de familie Hoogenboom was er behoefte aan extra kamers in huis, alle slaapkamers waren immers vol en de familie wilde graag een combinatie van een kantoorruimte en logeerkamer. Ze schakelden Vlaander Groep in om het dakterras om te bouwen tot extra slaapkamer met tweede badkamer.

Terneuzen
Terug naar de bovenkant van de website