Tegelwerk Burnys
bouwbedrijf
Tegelwerk Burnys

Fris en stijlvol. Dat is de nieuwe tegelwand die Vlaander Bouw bij kapsalon Burnys in Axel heeft mogen plaatsen. Een plaatje!

  Axel

Nieuwe tegelwand kapsalon Burnys

Tegelwand Vlaander Bouw

 

Een luxe uitstraling

Kapsalon Burnys staat voor stijl, luxe en kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor het werk en de kapsels die ze leveren, ook hun pand straalt dit uit. Inmiddels ook met een prachtige groene tegelwand, gezet door Vlaander Bouw.

Meer weten over dit project?

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten

Vlaander Groep als vaste kluspartner én meer

Via zijn werk had Maarten Eijkman uit Zaamslag regelmatig contact met Vlaander Groep. Werk en privé hield hij graag gescheiden, maar nu hij met pensioen is, schakelt hij met plezier Vlaander Groep in voor klussen in en rondom zijn huis.

Zaamslag

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen
Terug naar de bovenkant van de website