Aanbouw familie de Voogt
prefab
Aanbouw familie de Voogt

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

  Terneuzen

'Het went snel, die extra ruimte!'

600_p42_870f9b46c35c3dbef39906d99735a3efe5e8dc91.jpeg

 

Jack en Petra bezochten de Open Dag in januari. “We hadden er meteen een heel goed gevoel bij. Het viel ons op dat alles heel degelijk gebouwd wordt. Met betonnen vloeren bijvoorbeeld en heel goede isolatie. Kort na de Open Dag hebben we dan ook alles met Adri en later ook Gert-Jan doorgenomen. Dat voelde meteen vertrouwd. Ze luisterden heel goed naar onze wensen en dachten actief met ons mee in de keuzes die we moesten maken. Je kunt werkelijk alles kiezen. Van het soort kozijnen en glas tot de kleur en afwerking van de vloeren en muren. We werden ook meegenomen naar de werkplaats waar ze alle materialen lieten zien en hier uitleg bij gaven.”

Onwerkelijk

Rond half maart werden er spijkers met koppen geslagen en startten de voorbereidingen. “Het leuke was, dat we tussendoor altijd even konden komen kijken. We konden bijvoorbeeld ter plekke aanwijzen waar we de stopcontacten wilden hebben. Ideaal.” Het lukte net niet voor de bouwvak, maar in augustus was het dan zover. “De eerste dag kwamen ze de voorbereidingen doen en de dag erna werd de aanbouw geplaatst. Het ging zo snel! Het is gewoon onwerkelijk. Eerst stopt je huis bij de schuifpui en een paar uur later heb je ineens al die ruimte erbij.”

'Precies zoals we het wilden'

“Weet je wat ook fijn was?”, gaat Petra verder. “Dat er voor elk vak een specialist was en dat ze allemaal heel beleefd en vriendelijk waren. Als we een vraag hadden, gaven ze ons graag uitleg en tijdens de plaatsing ruimden ze ook alles netjes op voordat ze vertrokken.” Jack en Petra genieten nu met volle teugen van hun aanbouw. “Het went snel, die extra ruimte! We hebben er onze woonkamer mee vergroot, zodat we een deel daarvan als kantoor kunnen gebruiken. Het is precies zoals we het wilden.”

Meer weten over dit project?

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten

Vlaander Groep als vaste kluspartner én meer

Via zijn werk had Maarten Eijkman uit Zaamslag regelmatig contact met Vlaander Groep. Werk en privé hield hij graag gescheiden, maar nu hij met pensioen is, schakelt hij met plezier Vlaander Groep in voor klussen in en rondom zijn huis.

Zaamslag

Aanbouw familie Theeuwen

Een knieoperatie en daaropvolgende herstelperiode deed bij de heer en mevrouw Theeuwen (beiden binnenkort 60) de wens opkomen om gelijkvloers te kunnen wonen. Ze hadden zich ook oppervlakkig georiënteerd op bestaande levensloopbestendige woningen en appartementen, maar kozen voor een aanbouw in 1 dag. 

Terneuzen
Terug naar de bovenkant van de website