B&B Zoutelande
prefab
B&B Zoutelande

Wie graag naar Zoutelande gaat, maar liever in een wat comfortabelere omgeving verblijft dat het oude gammele strandhuis waar BLØF over zingt, kan sinds kort terecht bij B&B Maison la Tulipe. Eigenaresse Marieke van de Ketterij schakelde Vlaander Groep in om de aanbouw voor de B&B te realiseren.

  Zoutelande

'Zo leuk dat het kan!'

600_photo-2018-09-17-16-03-15_kopie.jpg

 

“We waren al heel lang bezig met aannemers, maar kwamen er steeds niet uit. Ze begrepen ons niet. Vrienden van ons vertelden over de aanbouwen van Vlaander Groep, waar ze op LinkedIn over gelezen hadden. Het klonk heel interessant, aanbouwen zonder maandenlang al dat gedoe in je tuin, dus namen we contact op. Adri kwam bij ons thuis langs en we hadden gelijk een enorme klik. Hij was de eerste die echt luisterde naar wat we wilden. We hebben best een sterke eigen voorkeur en smaak qua materialen en kleuren, maar Adri stond overal voor open en tekende het precies zoals we het wilden.”

Met je eigen ogen zien

Na de tekeningen was er al snel een akkoord. “We zijn nog eens bij de werkplaats langs geweest om de materialen uit te kiezen. Ik zag kunststof kozijnen bijvoorbeeld wel zitten, lekker makkelijk, maar mijn man vond hout veel mooier. Dat moet je dan even met je eigen ogen zien, om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt. Toen we alles uitgekozen hadden, werd er met de bouw gestart. In de tussentijd zijn we regelmatig eens langsgegaan om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Mijn vader wilde een keer mee ik heb ook eens een vriendin meegenomen. Dat vinden ze allemaal prima. We werden steeds heel goed ontvangen, kopje koffie erbij en al.”

Alles voor een tevreden klant

En dan het moment van de plaatsing. “Dat met die hijskraan vond ik toch wel spannend hoor. Maar de kraanmachinist is hier vooraf even komen kijken. ‘Dit doen we dagelijks en vaak met nog veel zwaardere ladingen’, zei hij. Dat stelde me wel gerust. De plaatsing verliep vervolgens heel soepel. De mannen die hier de voorbereiding, plaatsing en afwerking hebben verzorgd, waren ontzettend aardig en werkten heel netjes. Je merkte bij hen hetzelfde als bij Adri: ze doen alles voor een tevreden klant.”

100% meegevallen

Marieke nodigde eerst een aantal ‘proefslapers’ uit om de splinternieuwe B&B te testen. “Het was heel comfortabel, maar er waren nog wel een paar puntjes op de i nodig, merkten ze. Zo liep het douchewater bijvoorbeeld niet goed weg naar het afvoerputje. Er was een foutje gemaakt door het bedrijf dat de vloer had gelegd. Ook dit heeft Vlaander Groep weer fantastisch opgelost. Ook nu, achteraf, waren ze weer goed te bereiken en zorgden ze snel voor een oplossing. Het hele aanbouwproces is ons dankzij hen echt 100% meegevallen.”

Meer weten over dit project?

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten

Badkamerrenovatie bij familie de Moor

De badkamer was op leeftijd, hun dochters waren uit huis én ze hadden meer tijd… Genoeg redenen voor Veronique en Evert de Moor uit Hulst om eindelijk die badkamerrenovatie te doen. ‘Die nieuwe, heel grote douche? Dat went snel!’

Hulst

Dakterras omgetoverd tot extra woonruimte

Door gezinsuitbreiding bij de familie Hoogenboom was er behoefte aan extra kamers in huis, alle slaapkamers waren immers vol en de familie wilde graag een combinatie van een kantoorruimte en logeerkamer. Ze schakelden Vlaander Groep in om het dakterras om te bouwen tot extra slaapkamer met tweede badkamer.

Terneuzen
Terug naar de bovenkant van de website