Renovatie bij familie Snel
bouwbedrijf
Renovatie bij familie Snel

Toen Denny en zijn vrouw Rebecca de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst namen, wisten ze direct dat de woning op bepaalde punten veranderd moest worden. Dit om de woning aan hun woonwensen te laten voldoen. Dat ze hiervoor bij Vlaander Groep moesten zijn, daar hoefden ze niet lang over na te denken. Denny vertelt erover.

  Terneuzen

Droomwoning na renovatie door Vlaander Groep

600_p85_500_b83264c7_25e4_4d15_a2cd_3622a304ca56_664_0000001bffd3f7b1_kopie.jpg

 

Een simpele optelsom

Denny: ‘De basis van onze nieuwe woning was goed, maar we wilden toch best wat laten aanpassen. Ik ken Gert-Jan Vlaander al vanaf de middelbare school, en meer recent omdat onze kinderen samen bij VV Terneuzense boys voetballen. Wanneer je weet wat Vlaander Groep allemaal doet én op welke manier ze dat doen, was het voor mij een simpele optelsom dat Vlaander Groep deze werkzaamheden zou gaan uitvoeren voor ons.

Plannen aangepast na advies Vlaander Groep

Voorafgaand aan de renovatie hebben we een aantal goede gesprekken gehad. We hadden zelf heel wat plannen in ons hoofd en vanuit Vlaander Groep stonden ze ook zeker open voor onze ideeën en probeerden ze deze binnen de mogelijkheden in te passen. Maar toch hebben we onze plannen wat aangepast na het advies van Vlaander Groep. Hun voorstellen werden goed onderbouwd en bleken uiteindelijk ook positief uit te pakken. Zo hebben we op hun advies de deuropening naar de keuken vergroot en gebruik gemaakt van verschillende materialen. Ook is er een doorbraak tussen de keuken en de woonkamer gemaakt, waar er ter plekke een maatwerk oplossing voor het ondersteunen van het plafond werd gerealiseerd.

Duidelijke communicatie

Vlaander Groep heeft in onze woning de badkamer, keuken, bijkeuken, woonkamer en serre aangepakt. De badkamer heeft een volledige renovatie gehad. In de woonkamer en de serre zijn ze aan de slag gegaan met het stukadoren van de wanden en het tegelen van de vloer. In de keuken hebben ze de deuropening vergroot, de wand tussen de keuken en woonkamer weggehaald en de kastenwand omgebouwd en in de bijkeuken hebben ze een keukenblok geplaatst voor de wasmachine en droger. Vlaander Groep is een kleine twee maanden bezig geweest voor al deze werkzaamheden. Al met al iets langer dan verwacht, omdat de levering van zowel onze tegels in de serre en de kranen in de badkamer wat langer duurde. Jammer, maar daar kon Vlaander Groep niets aan doen, behalve duidelijk communiceren, en dat werd ook gedaan. Ja was ja en nee was nee. Ik hou van die duidelijkheid, daar bereik je het meeste mee.

Mogelijke problemen in de kiem gesmoord

We hebben de werkwijze heel positief ervaren. Alles is in goed overleg gegaan en we hadden een duidelijk aanspreekpunt, Maikel, die ik overal voor kon bereiken. Het voordeel is dat hij ook veel op locatie is geweest, waardoor de lijnen kort waren en mogelijke problemen in de kiem werden gesmoord. Daarnaast zijn de medewerkers die over de vloer zijn geweest echte vakmannen gebleken, die graag bij ons kwamen. Ik heb met regelmaat mijn ogen uitgekeken hoe er getimmerd, getegeld of gestukadoord werd. 

Vlaander Groep als aanspreekpunt

Vlaander Groep werkt ook samen met andere bedrijven, zoals met Speedheat Zeeland voor de vloerverwarming en Poppe Installatietechniek voor het installatiewerk in de badkamer. Dat is allemaal goed verlopen. Ook voor hun werkzaamheden is Maikel van Vlaander Groep mijn aanspreekpunt geweest. Dat maakt alles een stuk makkelijker voor ons als klant. We konden met alle vragen bij één contactpersoon terecht. We zijn heel blij met alles wat ze voor ons hebben gedaan en natuurlijk met het prachtige eindresultaat!’

Meer weten over dit project?

Meer weten over dit project?

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde projecten

Badkamerrenovatie bij familie de Moor

De badkamer was op leeftijd, hun dochters waren uit huis én ze hadden meer tijd… Genoeg redenen voor Veronique en Evert de Moor uit Hulst om eindelijk die badkamerrenovatie te doen. ‘Die nieuwe, heel grote douche? Dat went snel!’

Hulst

Dakterras omgetoverd tot extra woonruimte

Door gezinsuitbreiding bij de familie Hoogenboom was er behoefte aan extra kamers in huis, alle slaapkamers waren immers vol en de familie wilde graag een combinatie van een kantoorruimte en logeerkamer. Ze schakelden Vlaander Groep in om het dakterras om te bouwen tot extra slaapkamer met tweede badkamer.

Terneuzen
Terug naar de bovenkant van de website