git status

Vlaander Bouwmaterialen

600_bouwmaterialen.pngU houdt, net als wij, van klussen en verbouwen. Dan weet u als geen ander dat de juiste materialen het werk makkelijker en sneller maken. En het eindresultaat kwalitatief beter is. Kom voor een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen naar Vlaander Bouwmaterialen. 

Advies

Onze kundige vakmensen helpen u graag de juiste materialen vinden. Heeft u behoefte aan advies? Dan helpen we u graag op weg met handige tips en slimme werkwijzen. Zo kunt u als doe-het-zelver, met een beetje hulp van Vlaander Bouwmaterialen, uw project makkelijk, snel en goed realiseren. 

Bestellen

Geef uw bestelling aan de balie door en wij halen alles direct uit ons magazijn. U rekent het ter plaatse af en kunt direct aan de slag! Heeft u hout- en plaatmateriaal op maat nodig? Geef dan uw bestelling met de afmetingen voor 12.00 uur door. U kunt uw bestelling de volgende dag vanaf 9.00 uur ophalen. 

Aanhanger huren

Niet iedere doe-het-zelver beschikt over een eigen aanhanger. Maar sommige bouwmaterialen zijn vanwege hun afmeting, gewicht of hoeveelheid niet of lastig met de auto te vervoeren. Vlaander Bouwmaterialen biedt u daarom graag de mogelijkheid om een aanhanger te huren.

Locatie & extra info

  • Vlaander Groep, ingang links
  • Uitsluitend via pin betalen
  • Openingstijden

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer