git status

Vlaander Schadeherstel

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade… 600_dak2.pnghet is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. Ook de financiële afwikkeling regelen we rechtstreeks met de verzekeraar.

Snelle noodoplossing

Bij schade kan snel handelen soms van groot belang zijn om nog meer schade te voorkomen. Een noodoplossing biedt dan tijdelijke uitkomst, voordat de definitieve reparatie of vervanging gedaan wordt.

Vakkundige reparatie

Dankzij onze ervaring in onderhoud, renovatie en (ver)bouw weten we wat er nodig is om een schade aan te pakken en op te lossen. Onze specialisten gaan snel en vakkundig te werk. Ze herstellen de schade en kijken of er mogelijkheden zijn om de kans op herhaling te verkleinen of voorkomen.

Herstel en verbetering

Is de schade voor u aanleiding om meteen een verbetering aan uw woning of bedrijfspand door te voeren? Bijvoorbeeld overal nieuwe kozijnen na een inbraak of een aanbouw na schade aan uw gevel? Dan werken de specialisten van Vlaander Schadeherstel samen met de andere teams van de Vlaander Groep om uw wensen te realiseren. Het fijne voor u is dat u steeds één aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden.

Schade? Geen zorgen. Vlaander Schadeherstel lost het op

Meer info & offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer