git status

Tent Back to Basic 2.0

Glamping is hot! Gasten willen de vrijheid van kamperen in de natuur, zonder in te moeten leveren in luxe en comfort. De tent ‘Back to Basic 2.0’ van Vlaander Prefab biedt precies dat. Het is een lodge in de vorm van een tent. Deze is voorzien van:

  • slaapplaatsenPrefab tent vol luxe en comfort, binnen een dag geplaatst
  • elektriciteit
  • een ruim terras

De volledig glazen wand aan de terraszijde zorgt voor veel natuurlijk licht en een optimale verbinding met buiten. In deze lodge voelen uw gasten zich vrij én ervaren ze het echte kampeergevoel. Tegelijkertijd genieten ze van de luxe en het comfort van een hotelkamer. Kortom: Glamping zoals glamping bedoeld is.

Volledig op maat

Of u nu op zoek bent naar een accommodatie voor twee personen of juist voor een compleet gezin, de ‘Back to Basic 2.0’ biedt de oplossing. De lodge wordt geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Vlaander Prefab past de afmetingen, kleurstellingen, inrichting en dakafwerking van de lodge moeiteloos op uw wensen aan. In alle gevallen maken we gebruik van duurzame materialen. Hiermee waarborgen we een lange levensduur. De hoogwaardige isolatie zorgt het hele jaar door voor glamping-plezier.

Dankzij de flexibele fundering is de ‘Back to Basic 2.0’ op iedere ondergrond te plaatsen. Zo kunt u uw gasten van de mooiste plekjes en uitzichten van uw terrein laten genieten.

Plaatsing binnen een dag

De plaatsing van de tent ‘Back to Basic 2.0' op uw terrein is binnen een paar uur geregeld. De tent wordt in onze hal in Axel, Zeeland compleet gebouwd. Leveren en plaatsen op uw locatie wordt dus binnen een dag gedaan en vergt slechts enkele uren. Over de aanleg van elektriciteit hoeft u zich geen zorgen te maken. De ‘Back to Basic 2.0‘ is namelijk vanwege de zonnepanelen op het dak geheel zelfvoorzienend.

Meer info & offerte

BewarenBewaren

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer