git status

Prefab aanbouw: recreatiewoningen & lodges

U woont op een mooie plek en zou graag dit graag met anderen delen. Een B&B, daar droomt u van. Maar hoe en vooral waar? Ruimte in uw eigen huis heeft u niet, of houdt u liever privé. Denk dan eens aan de Bed & Breakfast aanbouw van Vlaander Prefab. Gekoppeld aan óf los van uw woning creëert u extra ruimte voor uw gasten.

Prefab Bed & Breakfast aanbouw in Zeeland, binnen een dag geplaatstHoogwaardige kwaliteit aanbouw

De recreatiewoningen en lodges van Vlaander Prefab zijn zo ingericht dat het uw gasten aan niks ontbreekt. De kwaliteitsmaterialen hebben een luxe uitstraling en dankzij de hoogwaardige isolatie heerst er altijd een aangename temperatuur. De slimme indeling zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte. In deze recreatiewoningen en lodges komen uw gasten echt tot rust.

Zo geregeld: plaatsing binnen een dag

De inrichting en uitstraling van de Bed & Breakfast aanbouw wordt helemaal naar uw stijl aangepast. Bovendien kan er een terras rondom worden aangelegd. Over eventuele vergunningen en voorbereidende grondwerkzaamheden hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen alles. Uw Bed & Breakfast wordt volledig in onze hal in Axel, Zeeland gebouwd. De plaatsing op uw terrein neemt slechts 1 dag in beslag. Dat is inclusief graafwerkzaamheden, die tot een minimum zijn beperkt. De volgende dag kunnen uw gasten er al van genieten. 

Kenmerken algemeen

 • Plaatsing op een dag
 • Isolatie boven de norm van het bouwbesluit
 • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab)
 • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur)
 • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips
 • Wij regelen de bouwvergunning
 • Optioneel: bijpassende schuur van 2,5 x 2 meter

Kenmerken prefab recreatiewoningen

 • Voor 4 tot 6 personen
 • Afmeting 8,5 x 7 meter

Kenmerken prefab lodges

 • Voor 1 of 2 personen
 • Afmeting 4 x 2,5 meter of 4 x 3 meter

Meer info & offerte

0115 - 56 16 61
info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer