git status

Prefab recreatie- en zorglodge

Prefab zorgaanbouw Zeeland, recreatiewoningen voor zorgAls deskundigen op het gebied van prefab zorgaanbouwmogelijkheden merkten we dat er, naast woonoplossingen, ook een stijgende vraag was naar recreatiemogelijkheden voor ouderen met een zorgbehoefte. Zij kunnen nu vaak niet op vakantie omdat de voorzieningen op vakantieparken niet op hun zorgbehoeften zijn ingericht. Vlaander Prefab biedt een prefab Recreatie & Zorg Lodge aan. Een verzameling van meerdere zorglodges rondom een gezellige gezamenlijke ruimte.

Compleet ingerichte zorglodge

Iedere zorglodge is compleet ingericht met een comfortabele slaapkamer en badkamer. Hierbij is alle ruimte aanwezig om optimale zorg te kunnen verlenen. Vanzelfsprekend zijn alle ruimtes rolstoelvriendelijk ingericht. Voor voldoende rust en privacy zijn de muren van de zorglodges aan de gezamenlijke entree- en terraszijde blind afgewerkt. Aan de andere zijde is een grote glazen schuifpui geplaatst voor veel lichtinval en optimale verbinding met buiten.

Gezamenlijke rolstoelvriendelijke ruimten

De zorglodges zijn te betreden via de gezamenlijke entree. Deze komt uit in de gezamenlijke ruimte met een gezellige zithoek, keuken en eettafel. Via een grote glazen schuifpui komt men op het gezamenlijke buitenterras terecht. Hier is het heerlijk toeven onder de brede luifel. Ook hierbij zijn alle verbindingen tussen de ruimten en buiten vanzelfsprekend rolstoelvriendelijk gemaakt.

Kenmerken

  • Afmetingen zorg-lodge: 6,5 x 3,5 meter
  • Afmetingen gezamenlijke ruimte: 11 x 6 meter
  • Energie middels zonnepanelen op het dak
  • Plaatsing op 1 dag
  • Isolatie boven de norm van het bouwbesluit
  • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab)
  • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur)
  • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips
  • Wij regelen de bouwvergunning

Meer info & offerte

0115 - 56 16 61
info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer