Open dag 'Complete aanbouw/woning binnen 1 dag'


Na het succes van afgelopen jaren, organiseert Vlaander Groep op zaterdag 18 maart 2023 opnieuw een open dag. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij Vlaander Prefab B.V. in Axel. Op het terrein én in de speciaal ingerichte prefabhal kunt u verschillende aanbouwen en woningen bekijken. Zowel aan de buitenkant als binnenin.

 

Wat is er te zien?
Als het om prefab gaat, ontvangen we bij Vlaander Groep de meeste aanvragen voor aanbouwen aan woningen. Binnen één dag wordt de woning vergroot. Naast de prefab aanbouw, is er de laatste tijd ook steeds meer vraag naar volledige prefab woningen. Deze woningen worden, net zoals de prefab aanbouwen, volledig klaargemaakt in de prefabhal en worden in één keer geplaatst op locatie. Daarnaast zijn mantelzorgwoningen op dit moment ook ontzettend populair. Deze zullen uiteraard ook te zien zijn tijdens de open dag op zaterdag 18 maart. Ook Tiny Houses zijn in trek. Hiervan zijn diverse ontwerpen in te zien.

 

Partners open dag
Met vaste partners vervaardigt Vlaander Prefab B.V. de verschillende aanbouwen / gebouwen. Bijvoorbeeld met Speedheat Zeeland, Arentis en Aarnoutse transport. Andere partners rondom de aanbouw zijn: Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek, Meer bouwkundig advies & interieur, Lindhout Schilders en Vastgoedonderhoud, ARV Betonboringen, Projectinrichting Lavoir, De Smidse, Poppe Installatietechniek, Dinteck Installatietechniek en Van Driel bestratingsbedrijf. Sommige van bovenstaande bedrijven zien we ook terug tijdens de open dag om uitleg te geven over de desbetreffende expertise. 

 

Meer info open dag

  • Zaterdag 18 maart 2023
  • 10.00 – 16.00 uur
  • Meekrapweg 14, Axel

 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer