git status

Prefab aanbouw kantoor

U heeft tijdelijk of permanent (extra) kantoorruimte nodig, maar binnen uw woning of bedrijfspand ontbreekt de mogelijkheid om dit te creëren. Of de ruimte is er wel, maar u kunt niet ongestoord werken door afleidingen of geluidsoverlast. Prefab kantoor aangebouwd in ZeelandDan is de mobiele kantoor aanbouw van Vlaander Prefab ideaal. Een kantoor dat u alle mogelijkheden en comfort biedt en in 1 dag geplaatst wordt.

Optimaal comfort

Het mobiele kantoor biedt de ruimte en het comfort om urenlang ongestoord te kunnen werken. Iedere aanbouw is maatwerk. De afmetingen en inrichting worden afgestemd op uw wensen en dankzij de goede (geluids-)isolatie is het kantoor op iedere plek en het hele jaar door een prettige ruimte om in te werken.

Kwalitatieve materialen en volledig instapklaar

Het mobiele kantoor wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en kent een hoog afwerkingsniveau. U heeft keuze uit verschillende gevelbekledingen en de binnenzijde wordt geheel naar uw wensen en volledig instapklaar opgeleverd. Van vloer tot bureau en van verlichting tot opbergfaciliteiten. Alles is mogelijk. Gebruikt u liever uw eigen inrichting? Ook dat kan.

Kenmerken prefab kantooraanbouw

 • Het mobiele kantoor wordt kant-en-klaar opgeleverd.
 • Plaatsing op 1 dag.
 • Afmetingen worden afgestemd op uw wensen.
 • Indien gewenst, wordt het kantoor volledig instapklaar naar uw wensen ingericht.
 • De goede (geluids-) isolatie zorgt voor optimaal comfort.
 • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab).
 • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur).
 • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips.

Een impressie van mobiele kantoorruimten? Die bekijkt u hier.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Bezoek de demo op onze locatie in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
 • Of neem contact met ons op:
  0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer