git status

Prefab aanbouw woning

U hikt er al een tijdje tegenaan: u heeft ruimte tekort in uw woning. Prefab aanbouw woning ZeelandDe kinderen hebben beneden geen fijne plek om te spelen en hun speelgoed ligt altijd in het zicht. Of door die kleine keuken bent u beperkt in het organiseren van gezellige diners met vrienden en familie. Als zij op bezoek zijn is het sowieso vaak een gepas en gemeet met al die stoelen in de krappe woonkamer. Herkenbaar?

Dan is het fijn om te weten dat dit soort problemen goed op te lossen zijn met een prefab aanbouw. Het geeft u nét even die extra ruimte om te kunnen leven zoals u dat wilt.

Prefab aanbouw: eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van Vlaander Prefab wat betreft aanbouwen zijn eindeloos. Van een comfortabele afgesloten slaap- of speelkamer tot een flinke verruiming van uw woonkamer of grote open keuken. Of misschien wilt u nu toch eindelijk een keer die thuiswerkplek of uw kantoor aan huis realiseren. U bepaalt zelf de afmetingen en inhoud van de aanbouw. Wij denken met u mee en adviseren u over de aanbouw die het beste bij uw situatie past. Samen stemmen we af welke afwerkingsmaterialen u wenst en wellicht welke keuken u erin wilt.

Complete aanbouw binnen een dag

De aanbouw wordt vervolgens geheel op maat gefabriceerd in onze eigen werkplaats in Axel, Zeeland. U bent tussendoor steeds van harte welkom om de voortgang te komen bekijken. Wij regelen ondertussen ook de eventuele vergunning en andere voorbereidende werkzaamheden. Tot slot wordt uw aanbouw binnen één dag aan uw huis geplaatst en kunt u direct van de extra ruimte, rust en luxe genieten.

Veel keuzevrijheid

We geven onze klanten graag zoveel mogelijk keuzevrijheid. Afmetingen, inrichting, afwerking, noem maar op. U kiest, wij realiseren! Een impressie van onze prachtige aanbouwprojecten? Die bekijkt u hier.

Meer info & offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Bezoek op afspraak de demo op onze locatie in Axel, Meekrapweg 14 (Zeeland)
  • Of neem contact met ons op:
    0115 - 56 16 61 / info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer