Kantoor

U heeft tijdelijk of permanent (extra) kantoorruimte nodig. 600_kantoorgoed.pngBinnen uw woning of bedrijfspand ontbreekt de mogelijkheid om dit te creëren. Of wellicht is de ruimte er wel, maar kunt u niet ongestoord werken door afleidingen of geluidsoverlast. Dan is het mobiele kantoor iets voor u. Een kantoor dat u alle mogelijkheden en comfort biedt en in 1 dag geplaatst wordt.

Uniek en duurzaam materiaal

Het mobiele kantoor is grotendeels gemaakt van een wel heel bijzonder materiaal, namelijk Zeeuws vlas. Een veel milieuvriendelijker alternatief dan glasvezel. De vezels van de vlasplant worden gebruikt voor isolatie en composietdelen. De houten platen aan de binnenzijde zijn afkomstig van de lemen delen van de vlasplant. Ook de overige delen van het mobiele kantoor worden gemaakt met duurzame, sterke materialen met een hoog afwerkingsniveau.

Kenmerken Kantoor

  • Afmetingen worden afgestemd op uw wensen
  • Indien gewenst, wordt het kantoor volledig instapklaar naar uw wensen ingericht
  • De goede (geluids-) isolatie zorgt voor optimaal comfort
  • Plaatsing op 1 dag
  • Compleet geïsoleerde betonvloer (uniek in prefab)
  • Daken vervaardigd in EPDM (lange levensduur)
  • Keuzevrijheid afwerking gevels: gemodificeerd hout, kunststof of steen-strips 

 

Meer info & offerte

0115 - 56 16 61
info@vlaandergroep.nl

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer