Zaterdag 13 november: open dag van de aanbouw

Vlaander Groep organiseert op zaterdag 13 november 2021 een open dag. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij Vlaander Prefab in Axel. Op het terrein én in de speciaal ingerichte prefabhal kunt u verschillende aanbouwen bekijken. Zowel van binnen als aan de buitenkant. 

 

Wat is er te zien?
Als het om prefab gaat, ontvangen we bij Vlaander Groep de meeste aanvragen voor aanbouwen aan woningen. Binnen één dag wordt de woning vergroot. Naast de prefab aanbouw, is er de laatste tijd ook veel vraag naar garages. Deze garages worden volledig klaargemaakt in de prefabhal  en wordt in één keer geplaatst op locatie. Daarnaast zijn Tiny Houses en mantelzorgwoningen op dit moment ook ontzettend populair. Deze zullen uiteraard dus ook te zien zijn tijdens de open dag op zaterdag 13 november. 

 

Extra capaciteit
De aanvragen voor het plaatsen van aanbouwen zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen en daardoor was er meer ruimte nodig. Vanaf 2018 is een extra hal, naast het huidige pand, in gebruik genomen. De capaciteit is hierdoor flink vergroot. Benieuwd naar deze prefabhallen? Kom eens een kijkje nemen. Extra leuk: de eerste 250 bezoekers ontvangen van ons een leuke goodiebag! Komt u met meerdere mensen? Dan krijgt u 1 goodiebag per koppel/gezin.

 

Partners open dag
Met vaste partners vervaardigt Vlaander Groep de verschillende aanbouwen. Zoals Speedheat Zeeland, Arentis en Aarnoutse transport. Andere partners rondom de aanbouw zijn: Jack Lensen Raam-, Deur- en Geveltechniek, Poppe Installatietechniek, Dinteck Installatietechniek, ARV Betonboringen, Zonne Paneel Zeeland, Naeye Verstraeten, Luxlight, De Schrijver Vastgoedonderhoud, Lavoir projectinrichting en Van Driel bestratingsbedrijf. Ook werken we samen met De Hypotheker. Sommige van bovenstaande bedrijven zien we ook terug tijdens de open dag om uitleg te geven over de desbetreffende expertise. 

 

CoronaCheck
Let op: aan de ingang zullen we een CoronaCheck uitvoeren. U dient een vaccinatiebewijs (via de app CoronaCheck of een papieren QR-code), een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur voor het evenement) of een bewijs dat u hersteld bent van corona, te kunnen tonen. Ook vragen we om uw identiteitskaart/paspoort.

 

Meer info:

  • Open dag: 10.00 – 16.00 uur
  • Meekrapweg 14, Axel

 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer