git status

B&B Zoutelande

300_photo_2018_09_17_16_03_14_1.jpg‘Zo leuk dat dat kan!’

Wie graag naar Zoutelande gaat, maar liever in een wat comfortabelere omgeving verblijft dat het oude gammele strandhuis waar BLØF over zingt, kan sinds kort terecht bij B&B Maison la Tulipe. Eigenaresse Marieke van de Ketterij schakelde Vlaander Groep in om de aanbouw voor de B&B te realiseren.

“We waren al heel lang bezig met aannemers, maar kwamen er steeds niet uit. Ze begrepen ons niet. Vrienden van ons vertelden over de aanbouwen van Vlaander Groep, waar ze op LinkedIn over gelezen hadden. Het klonk heel interessant, aanbouwen zonder maandenlang al dat gedoe in je tuin, dus namen we contact op. Adri kwam bij ons thuis langs en we hadden gelijk een enorme klik. Hij was de eerste die echt luisterde naar wat we wilden. We hebben best een sterke eigen voorkeur en smaak qua materialen en kleuren, maar Adri stond overal voor open en tekende het precies zoals we het wilden.”

Met je eigen ogen zien

Na de tekeningen was er al snel een akkoord. “We zijn nog eens bij de werkplaats langs geweest om de materialen uit te kiezen. Ik zag kunststof kozijnen bijvoorbeeld wel zitten, lekker makkelijk, maar mijn man vond hout veel mooier. Dat moet je dan even met je eigen ogen zien, om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt. Toen we alles uitgekozen hadden, werd er met de bouw gestart. In de tussentijd zijn we regelmatig eens langsgegaan om de vorderingen te bekijken. Zo leuk dat dat kan! Mijn vader wilde een keer mee ik heb ook eens een vriendin meegenomen. Dat vinden ze allemaal prima. We werden steeds heel goed ontvangen, kopje koffie erbij en al.”

Alles voor een tevreden klant

En dan het moment van de plaatsing. “Dat met die hijskraan vond ik toch wel spannend hoor. Maar de kraanmachinist is hier vooraf even komen kijken. ‘Dit doen we dagelijks en vaak met nog veel zwaardere ladingen’, zei hij. Dat stelde me wel gerust. De plaatsing verliep vervolgens heel soepel. De mannen die hier de voorbereiding, plaatsing en afwerking hebben verzorgd, waren ontzettend aardig en werkten heel netjes. Je merkte bij hen hetzelfde als bij Adri: ze doen alles voor een tevreden klant.”

100% meegevallen

Marieke nodigde eerst een aantal ‘proefslapers’ uit om de splinternieuwe B&B te testen. “Het was heel comfortabel, maar er waren nog wel een paar puntjes op de i nodig, merkten ze. Zo liep het douchewater bijvoorbeeld niet goed weg naar het afvoerputje. Er was een foutje gemaakt door het bedrijf dat de vloer had gelegd. Ook dit heeft Vlaander Groep weer fantastisch opgelost. Ook nu, achteraf, waren ze weer goed te bereiken en zorgden ze snel voor een oplossing. Het hele aanbouwproces is ons dankzij hen echt 100% meegevallen.”

Meer zien van dit project? Bekijk hier alle foto's. 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer