git status

Aanbouw familie de Voogt

870f9b46c35c3dbef39906d99735a3efe5e8dc91.jpeg

‘Het went snel, die extra ruimte!’

Jack en Petra de Voogt uit Terneuzen speelden al lang met de gedachte van een aanbouw. “We zaten er al een hele tijd mee in ons hoofd, maar zagen er best wel tegenop”, zegt Petra. “Je hebt dan toch al gauw maandenlang werklui over de vloer en dat is geen pretje. Maar toen lazen we over de aanbouwen van Vlaander Groep, die in slechts een paar dagen geplaatst worden. Het sprak ons direct aan.

Jack en Petra bezochten de Open Dag in januari. “We hadden er meteen een heel goed gevoel bij. Het viel ons op dat alles heel degelijk gebouwd wordt. Met betonnen vloeren bijvoorbeeld en heel goede isolatie. Kort na de Open Dag hebben we dan ook alles met Adri en later ook Gert-Jan doorgenomen. Dat voelde meteen vertrouwd. Ze luisterden heel goed naar onze wensen en dachten actief met ons mee in de keuzes die we moesten maken. Je kunt werkelijk alles kiezen. Van het soort kozijnen en glas tot de kleur en afwerking van de vloeren en muren. We werden ook meegenomen naar de werkplaats waar ze alle materialen lieten zien en hier uitleg bij gaven.”

Onwerkelijk

Rond half maart werden er spijkers met koppen geslagen en startten de voorbereidingen. “Het leuke was, dat we tussendoor altijd even konden komen kijken. We konden bijvoorbeeld ter plekke aanwijzen waar we de stopcontacten wilden hebben. Ideaal.” Het lukte net niet voor de bouwvak, maar in augustus was het dan zover. “De eerste dag kwamen ze de voorbereidingen doen en de dag erna werd de aanbuow geplaatst. Het ging zo snel! Het is gewoon onwerkelijk. Eerst stopt je huis bij de schuifpui en een paar uur later heb je ineens al die ruimte erbij.”

‘Precies zoals we het wilden’

“Weet je wat ook fijn was?”, gaat Petra verder. “Dat er voor elk vak een specialist was en dat ze allemaal heel beleefd en vriendelijk waren. Als we een vraag hadden, gaven ze ons graag uitleg en tijdens de plaatsing ruimden ze ook alles netjes op voordat ze vertrokken.” Jack en Petra genieten nu met volle teugen van hun aanbouw. “Het went snel, die extra ruimte! We hebben er onze woonkamer mee vergroot, zodat we een deel daarvan als kantoor kunnen gebruiken. Het is precies zoals we het wilden.”

Meer zien? Bekijk hier alle foto's van dit project. 

BOUWBEDRIJF 100_icons_0007_vector_smart_object.png

Een renovatie of verbouwing is vaak ingrijpend en ook onderhoud kan soms aardig wat werkzaamheden met zich meebrengen. Dan wilt u wel dat het goed, netjes en snel gebeurt. Daar kunt u bij Vlaander Bouw van op aan.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

ELEKTRA 100_icons_0006_vector_smart_object.png

Of het nu gaat om het verleggen van een stopcontact of het vernieuwen van complete installaties. Vlaander Elektra is de specialist die het voor u regelt. Als apart project óf in combinatie met een bouwkundig project.

Lees meer

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BOUWMATERIALEN100_icons_0005_vector_smart_object.png

Klussen en verbouwen gaat het best met de juiste materialen. We hebben een compleet assortiment aan goede bouwmaterialen in huis. De kundige vakmensen van Vlaander Bouwmaterialen helpen u graag de juiste materialen te vinden.

Lees meer

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

PREFAB 100_icons_0004_vector_smart_object.png

U heeft ruimte tekort. Een extra ruimte of een complete woning voor één of meerdere personen zou de ideale uitkomst bieden. Maar zin in een ellenlang bouwproces heeft u niet. Vlaander Prefab realiseert het voor u in één dag.

Lees meer

 

SCHADEHERSTEL100_icons_0003_vector_smart_object.png

Welke schade u ook heeft, brand-, storm-, water- of inbraakschade … het is altijd vervelend. U wilt de schade het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarvoor kunt u terecht bij Vlaander Schadeherstel. 

Lees meer